М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

М’ясо в гірчично-майонезному соусі

Інгредієнти: кіло свинини, по великій ложці жирної сметани і майонезу, 2 мал. ложки гострої гірчиці, сіль, пряні трави, сухий часник.

  • М’ясо миється і сушиться цілим шматком.
  • Залишилися компоненти з’єднуються в загальній мисці.
  • Свинина покривається получившимся маринадом, після чого переміщається на промаслений лист.
  • 20 хвилин м’ясо готується в дуже гарячій печі.
  • Потім воно обертається фольгою і запікається ще 80 хвилин, але вже при 190 градусах. На деко при цьому наливається трохи води.

Важливо! З готового шматка свинини при проколі повинен виділятися прозорий сік.

Дивіться також:  Свинина з ананасами – 14 смачних рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху