М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Яловичина з картоплею в рукаві

Інгредієнти: 1,2 кг яловичини, 7 – 8 шт. чорносливу, 10 зуб. часнику, 5 ст. л. олії, 2 гілочки м’яти, щіпка сухого базиліка, сіль, кіло картоплі. Як смачно приготувати яловичину в рукаві, описується далі.

  • У шматку м’яса роблять невеликі надрізи, в які вставляються часточки часнику (6 шт).
  • З решти компонентів, крім картоплі і чорносливу, готується маринад. Решті часник для нього пропускається через прес.
  • Сухофрукти промиваються і викладаються в рукав разом з кружечками картоплі. Зверху розподіляються м’ясні шматочки, і виливається весь маринад.
  • Рукав з двох сторін зав’язується.
  • Частування запікається 80 – 90 хвилин при середній температурі.

Готовність картоплі з м’ясом перевіряється зубочисткою.

Дивіться також:  Варене сало – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху