М’ясо, тушковане з цибулею, по-українськи
Інгредієнти на півкіло яловичої м’якоті:
- 6 солодких цибулин;
- 70 г свинячого сала;
- 1 ст. м’ясного бульйону (будь-якого);
- 8 – 9 горошин чорного перцю;
- 1 лавровий листочок;
- сіль.
Приготування:
- Дрібно нарізати яловичину. Обсмажити м’ясні шматочки до зарум’янювання на розтопленому свинячому салі.
- У тому ж жирі обсмажити відразу весь подрібнений кубиками цибулю.
- В горщики викладати шарами цибулю і м’ясо. Останнім повинен стати овочевий шар.
- Залити продукти солоним бульйоном, в який додана лаврове листя і перець.
Тушкувати страву при температурі трохи вище середнього в духовці 80 хвилин.