М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

М’ясо, тушковане з цибулею, по-українськи

Інгредієнти на півкіло яловичої м’якоті:

  • 6 солодких цибулин;
  • 70 г свинячого сала;
  • 1 ст. м’ясного бульйону (будь-якого);
  • 8 – 9 горошин чорного перцю;
  • 1 лавровий листочок;
  • сіль.

Приготування:

  • Дрібно нарізати яловичину. Обсмажити м’ясні шматочки до зарум’янювання на розтопленому свинячому салі.
  • У тому ж жирі обсмажити відразу весь подрібнений кубиками цибулю.
  • В горщики викладати шарами цибулю і м’ясо. Останнім повинен стати овочевий шар.
  • Залити продукти солоним бульйоном, в який додана лаврове листя і перець.

Тушкувати страву при температурі трохи вище середнього в духовці 80 хвилин.

Дивіться також:  Минтай в духовці — 11 рецептів запікання
Прокрутка до верху