М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Свинина з квасолею і кукурудзою

Інгредієнти на півкіло м’яса:

  • 90 г білої сухої квасолі;
  • 70 г солодкої консервованої кукурудзи;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • 2 репчатых цибулини;
  • 2 томата;
  • сіль;
  • спеції.

Квасолю слід попередньо залити холодною водою і залишити в такому вигляді на 2 – 3 години. В ідеалі потрібно залишити бобові рідини на всю ніч.

Приготування:

  • Зварити квасолю до напівготовності.
  • Цибуля, томати і перець нарізати невеликими кубиками, а свинину – середніми брусочками.
  • Обсмажити м’ясо і овочі разом на будь-якому добре розігрітій олії.
  • Посипати масу сіллю і вибраними спеціями.
  • Через 7 – 8 хвилин гасіння розкласти овочі з м’ясом зі сковороди по горщикам в два шари.
  • Між ними розташувати напівготову квасоля і консервовану кукурудзу без маринаду.

Запікати страву при 180 – 190 градусах в духовій шафі. На весь процес піде 60 – 70 хвилин.

Дивіться також:  Страви з качки – 18 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху