Свинина з квасолею і кукурудзою
Інгредієнти на півкіло м’яса:
- 90 г білої сухої квасолі;
- 70 г солодкої консервованої кукурудзи;
- 1 червоний болгарський перець;
- 2 репчатых цибулини;
- 2 томата;
- сіль;
- спеції.
Квасолю слід попередньо залити холодною водою і залишити в такому вигляді на 2 – 3 години. В ідеалі потрібно залишити бобові рідини на всю ніч.
Приготування:
- Зварити квасолю до напівготовності.
- Цибуля, томати і перець нарізати невеликими кубиками, а свинину – середніми брусочками.
- Обсмажити м’ясо і овочі разом на будь-якому добре розігрітій олії.
- Посипати масу сіллю і вибраними спеціями.
- Через 7 – 8 хвилин гасіння розкласти овочі з м’ясом зі сковороди по горщикам в два шари.
- Між ними розташувати напівготову квасоля і консервовану кукурудзу без маринаду.
Запікати страву при 180 – 190 градусах в духовій шафі. На весь процес піде 60 – 70 хвилин.