М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Домашнє жарке із свинини

Інгредієнти на 700 -800 грам свинячої м’якоті:

  • 1 кг картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 80 г томат-пасти;
  • 1 морква;
  • 2 – 4 зубки часнику;
  • 2 лаврових листа;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 4 ст. кип’яченої гарячої води;
  • жир для обсмажування;
  • спеції.

Приготування:

  • Свинячу м’якоть промити, обсушити, нарізати кубиками і в казані на розігрітому жирі обсмажити до легкої рум’яності.
  • Овочі, крім картоплі, дрібно нарізати довільно і готувати разом з м’ясом, поки цибуля і морква не розм’якшаться.
  • Посолити масу, додати спеції, лаврушку, пасту з помідорів.
  • На дно горщиків розкласти дрібні кубики картоплі. Зверху на них розподілити масу з казана.
  • Залити продукти водою, щоб вона повністю покрила.
  • Відправити блюдо в духовку на 40 – 45 хвилин. Досить буде середньої температури.

Подати печеня в горщиках до столу, прикрасивши подрібненої сухої або свіжої зеленню.

Дивіться також:  Хачапурі на сковороді – 7 швидких рецептів приготування
Прокрутка до верху