Готуємо з яловичини
На півкіло задньої частини яловичини візьміть:
- 2 білих цибулини;
- будь рафінована рослинна олія;
- 1 ч. л. гірчичного порошку;
- ½ Ч. л. дрібної солі;
- 80 г знежиреної сметани.
Приготування:
- Промите підготовлене м’ясо нарізати невеликими шматочками. Аналогічно білий лук подрібнити. Змішати продукти і посолити за смаком.
- У два горщика розлити невелику кількість рафінованої олії. Розкласти по ним м’ясо з цибулею і відправити в духовку запікатися при 200 – 210 градусах приблизно на 1 годину.
- Для соусу змішати сметану і гірчичний порошок. Досолити суміш.
- По закінченні вказаного часу розлити соус по горщикам. Перемішати їх вміст і повернути в духовку при тій же температурі 40 – 45 хвилин.
Подавати готову страву з улюбленим гарніром. Можна викласти його прямо в горщики поверх м’яса.