М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Готуємо з яловичини

На півкіло задньої частини яловичини візьміть:

  • 2 білих цибулини;
  • будь рафінована рослинна олія;
  • 1 ч. л. гірчичного порошку;
  • ½ Ч. л. дрібної солі;
  • 80 г знежиреної сметани.

Приготування:

  • Промите підготовлене м’ясо нарізати невеликими шматочками. Аналогічно білий лук подрібнити. Змішати продукти і посолити за смаком.
  • У два горщика розлити невелику кількість рафінованої олії. Розкласти по ним м’ясо з цибулею і відправити в духовку запікатися при 200 – 210 градусах приблизно на 1 годину.
  • Для соусу змішати сметану і гірчичний порошок. Досолити суміш.
  • По закінченні вказаного часу розлити соус по горщикам. Перемішати їх вміст і повернути в духовку при тій же температурі 40 – 45 хвилин.

Подавати готову страву з улюбленим гарніром. Можна викласти його прямо в горщики поверх м’яса.

Дивіться також:  Тріска по-польськи – 6 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху