Рецепт приготування з гречкою
Інгредієнти:
- 300 г м’якоті свинини;
- 1 ст. гречаної крупи;
- 1 цибулина;
- 1 ч. л. солі;
- 1 велика морквина;
- 2 щіпки чорного перцю;
- 3 ст. л. рослинного масла.
Приготування:
- Свинину нарізати невеликими кубиками, викласти на сковорідку з розігрітим жиром і обсмажити до рум’яності.
- До м’яса висипати всі подрібнені овочі. Присолити їх. Томити разом до готовності м’яса і м’якості овочів.
- Розкласти продукти по двом великим горщикам (0,7 л).
- Засипати м’ясо з овочами ретельно промитої гречкою.
- В кожну ємність вилити по 1 ст. фільтрованої гарячої води. Додати сіль, перець.
Запікати гречку в горщиках з м’ясом 90 хвилин при 200 – 210 градусах.