М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Рецепт приготування з гречкою

Інгредієнти:

  • 300 г м’якоті свинини;
  • 1 ст. гречаної крупи;
  • 1 цибулина;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 велика морквина;
  • 2 щіпки чорного перцю;
  • 3 ст. л. рослинного масла.

Приготування:

  • Свинину нарізати невеликими кубиками, викласти на сковорідку з розігрітим жиром і обсмажити до рум’яності.
  • До м’яса висипати всі подрібнені овочі. Присолити їх. Томити разом до готовності м’яса і м’якості овочів.
  • Розкласти продукти по двом великим горщикам (0,7 л).
  • Засипати м’ясо з овочами ретельно промитої гречкою.
  • В кожну ємність вилити по 1 ст. фільтрованої гарячої води. Додати сіль, перець.

Запікати гречку в горщиках з м’ясом 90 хвилин при 200 – 210 градусах.

Дивіться також:  Курка в соєвому соусі в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху