М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Ситне блюдо з перловкою

Інгредієнти:

  • 1,5 л міцного м’ясного бульйону;
  • трохи більше півкіло будь-якого м’яса;
  • грам 400 перловки;
  • 2 морквини;
  • 2 цибулини;
  • велика сіль;
  • лаврушка.

Приготування:

  • Для приготування перловки з м’ясом добре підходить і курятина. Птицю нарізати середніми шматочками, обсмажити на добре розігрітій олії. Не потрібно доводити м’ясо до повної готовності, досить добре підрум’янити.
  • Всипати в сковорідку до курятині подрібнену цибулю і готувати інгредієнти до зарум’янювання останнього. Потім всипати в ємність подрібнену моркву.
  • Коли всі овочі розм’якшаться, викласти до засмажки перлову крупу, все добре перемішати і готувати ще пару хвилин.
  • Отриману масу розкласти по горщикам.
  • У бульйоні розвести сіль, додати лаврушку. За смаком можна використовувати і будь-які спеції. Заповнити рідиною горщики до верху, залишивши вільним приблизно 1 див.

Спочатку запікати страву при 210 градусах 20 хвилин, потім зменшити температуру на 30 градусів, закрити ємності кришками і залишити в духовці на 1 годину.

Дивіться також:  Баранина в мультиварці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху