М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

З додаванням грибів

На півкіло свинячої шиї візьміть:

  • стільки ж картоплі;
  • 80 г ріпчастої цибулі;
  • 60 г сушених білих грибів;
  • 1 шт. моркви;
  • 90 г печериць;
  • ½ Ст. среднежирной сметани;
  • 12 ст. л. води;
  • 1 щіпку питної солі;
  • свіжозмелений чорний перець.

Приготування:

  • Картоплю нарізати брусками і відразу розкласти їх у 6 підготовлених горщиків.
  • Зверху розподілити четвертинки морквяних буханців і тонкі півкільця цибулі. Додати сіль.
  • Свинину нарізати середніми шматочками і укласти їх на овочах.
  • Додати промиті білі гриби і печериць пластинки.
  • Воду змішати зі сметаною, посолити і поперчити. Розлити однаковими порціями по горщикам.

Відправити м’ясо з картоплею та грибами в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Готувати страву при таких умовах 70 хвилин. Розкласти частування з красивим тарілках і подати до обіду.

Дивіться також:  Гуляш з яловичини – 7 покрокових рецептів гуляшу з яловичини
Прокрутка до верху