М’ясо в горщиках – 13 смачних рецептів в духовці

Варіант з куркою

Інгредієнти:

  • 1 куряча тушка;
  • 90 г борошна;
  • 80 г вершкового масла;
  • 3 цибулини;
  • 250 г консервованих ананасів;
  • 1,5 ст. дуже жирних вершків;
  • 1 бульйонний кубик;
  • сіль.

Приготування:

  • Промити курячу тушку, розрубати на шматочки. Кожен обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі (половині вказаної кількості) до рум’яності.
  • Перекласти золотисті шматочки курятини у великий горщик, а зверху розподілити колечка консервованих ананасів.
  • На фрукти висипати дрібні кубики злегка обсмаженого на вершковому маслі цибулі.
  • Вершки змішати з розтертим пальцями бульйонним кубиком, довести до кипіння, посолити і вилити в горщик.
  • Відправити ємність в попередньо розігріту духовку до середньої температури. Готувати страву 70 хвилин.

Подати курку до столу порційно, щедро поливаючи приготованим соусом.

Дивіться також:  Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху