М’ясо з грибами – 9 рецептів, як приготувати в духовці, мультиварці і на сковороді

Готуємо по-корейськи

М’ясо по-корейськи – це поєднання трьох смаків: солодкого, гострого і кислого. Для приготування краще вибрати нежирні шматочки свинини або яловичину.

Традиційно, м’ясо обсмажують в глибокій сковороді- “вок”, але в домашніх умовах його можна приготувати і на звичайній сковороді з товстими стінками.

Інгредієнти:

  • 400 г яловичої (свинячий) вирізки;
  • п’ять ложок соєвого соусу;
  • ложка лайма;
  • ложка кунжутного масла;
  • 200 г грибів (гливи);
  • пучок зеленої цибулі;
  • дві ложки цукру;
  • чотири зубчики часнику;
  • сіль, гострий перець.

Спосіб приготування:

  • В соєвий соус вливаємо олію і сік лайма, додати гострий перець і подрібнений часник.
  • М’ясо нарізаємо тонкими пластинками, опускаємо в підготовлений маринад, перемішуємо і залишаємо на годину.
  • Печериці ріжемо навпіл і обсмажуємо на олії, поки не випарується вся волога.
  • У глибокій сковороді сильно розігріваємо масло і швидко обсмажуємо в ньому замариновані шматочки яловичини.
  • В готове м’ясо додаємо гриби, зелену цибулю, все перемішуємо, посипаємо кунжутом і подаємо до столу.
Дивіться також:  Як смачно зробити пюре з картоплі
Прокрутка до верху