М’ясо з грибами – 9 рецептів, як приготувати в духовці, мультиварці і на сковороді

З додаванням картоплі

Оскільки сучасні жінки не володіють достатньо великою кількістю часу, вони шукають швидкі рецепти приготування страв. Але при цьому їм дуже хочеться приготувати смачне і ситне блюдо. У такій ситуації хорошим вибором стане рецепт м’яса з грибами і картоплею.

Інгредієнти:

  • ½ Кг м’яса;
  • ½ Кг картоплі;
  • ½ Кг грибів;
  • дві цибулини;
  • майонез;
  • зелень, спеції.

Спосіб приготування:

  • М’ясо нарізаємо невеликими тонкими пластинами, відбиваємо і приправляємо спеціями.
  • Картоплю і цибулю ріжемо кружальцями, гриби – невеликими пластинами, а зелень подрібнюємо.
  • Беремо форму для запікання. Першим шаром викладаємо м’ясо, потім цибулю і гриби, посипаємо подрібненою зеленню.
  • Зверху розподіляємо картопля, посипаємо його спеціями і просочуємо майонезом.
  • Запікаємо м’ясо з картоплею та грибами 30 хвилин при температурі 200 градусів, потім 20 хвилин при температурі 160 градусів. Так страва вийде більш ніжним і соковитим.
Дивіться також:  Плов з індички – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху