М’ясо з грибами – 9 рецептів, як приготувати в духовці, мультиварці і на сковороді

Рецепт приготування у вершковому соусі

М’ясо з грибами у вершковому соусі виходить неймовірно ніжним і дуже смачним.

Для приготування соусу краще взяти жирні вершки, щоб він вийшов густим.

Але щоб блюдо не вийшло занадто жирним, краще використовувати пісні шматки м’яса, наприклад, лопаткову або філейну частину.

Інгредієнти:

  • 400 р свинини;
  • 300 г грибів;
  • склянка вершків;
  • ложка вершкового масла;
  • спеції.

Спосіб приготування:

  • М’якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками, обсушуємо і смажимо в розпеченому маслі до красивої рум’яної скоринки.
  • Гриби шаткуємо довільно, відправляємо їх до м’яса і готуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина.
  • У вершки додаємо сіль, перець і трохи мускатного горіха. Все перемішуємо і вливаємо в м’ясо з грибами. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Якщо соус виявився недостатньо густим, то візьміть 50 мл води, розведіть в ній трохи крохмалю і до закінчення процесу влийте в сковороду. Як тільки соус закипить, можна знімати блюдо з плити.
Дивіться також:  Риба по-польськи – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху