М’ясо, тушковану в мультиварці з грибами
Є багато рецептів приготування м’яса з грибами в мультиварці, але який би ви не вибрали варіант, страви завжди виходять смачними і апетитними. Готове м’ясо можна подавати як самостійне блюдо, так і в якості основного до картопляного пюре, макаронів і круп.
Інгредієнти:
- 700 г м’яса;
- 300 г грибів;
- морква;
- цибуля ріпчаста;
- сіль, спеції.
Спосіб приготування:
- Для страви можна взяти будь-яке м’ясо, але в цьому рецепті ми будемо використовувати свіжу яловичину. М’ясо нарізаємо середніми шматочками, кладемо в чашу мультиварки, включаємо режим «Випічка» або «Смаження» і обсмажуємо яловичину 15 хвилин. Масло додавати не варто, так як м’ясо виділяє достатньо соку.
- Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби – пластинками, моркву тремо на тертці.
- До яловичині додаємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин, потім кладемо гриби і готуємо ще чверть години.
- Потім заправляємо все спеціями, вливаємо дві склянки води і встановлюємо режим «Випічка» або «Тушкування» на 30 хвилин.