М’ясо з грибами – 9 рецептів, як приготувати в духовці, мультиварці і на сковороді

М’ясо, тушковану в мультиварці з грибами

Є багато рецептів приготування м’яса з грибами в мультиварці, але який би ви не вибрали варіант, страви завжди виходять смачними і апетитними. Готове м’ясо можна подавати як самостійне блюдо, так і в якості основного до картопляного пюре, макаронів і круп.

Інгредієнти:

  • 700 г м’яса;
  • 300 г грибів;
  • морква;
  • цибуля ріпчаста;
  • сіль, спеції.

Спосіб приготування:

  • Для страви можна взяти будь-яке м’ясо, але в цьому рецепті ми будемо використовувати свіжу яловичину. М’ясо нарізаємо середніми шматочками, кладемо в чашу мультиварки, включаємо режим «Випічка» або «Смаження» і обсмажуємо яловичину 15 хвилин. Масло додавати не варто, так як м’ясо виділяє достатньо соку.
  • Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби – пластинками, моркву тремо на тертці.
  • До яловичині додаємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин, потім кладемо гриби і готуємо ще чверть години.
  • Потім заправляємо все спеціями, вливаємо дві склянки води і встановлюємо режим «Випічка» або «Тушкування» на 30 хвилин.
Дивіться також:  Як смажити пельмені на сковороді: заморожені і немає – правильні рецепти
Прокрутка до верху