М’ясо з грибами – 9 рецептів, як приготувати в духовці, мультиварці і на сковороді

«Гармошка» в духовці

М’ясо «Гармошка» – чудовий вибір для святкового столу. Оригінальне оформлення та неперевершений смак зроблять цей рецепт одним з найулюбленіших у вашому меню.

Основний секрет приготування – це використання цілого відрізу карбонаду і ароматного маринаду для м’яса.

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячого карбонаду;
  • 200 г грибів;
  • три томата;
  • дві часточки часнику;
  • 200 г сиру;
  • ріпчаста цибуля;
  • майонез, спеції.

Спосіб приготування:

  • На підготовленому карбонаде робимо надрізи, натираємо її спеціями, часником і майонезом.
  • Гриби, цибуля, томати та сир ріжемо так, щоб вони красиво заповнили розрізи.
  • Спочатку запікаємо м’ясо у фользі протягом 1 години при температурі 180°С, потім заготовку розкриваємо і підрум’янюємо «гармошку» ще 15 хвилин.

М’ясо з грибами – ідеальний варіант для сімейного вечері. Такі продукти чудово поєднуються з сиром, сметаною, вершками, овочами та приправами. Для смаження завжди вибирайте тільки молоде м’ясо, а щоб воно залишалося соковитим, нарізайте його гострим ножем.

Дивіться також:  Рис з креветками – 15 рецептів приготування
Прокрутка до верху