«Гармошка» в духовці
М’ясо «Гармошка» – чудовий вибір для святкового столу. Оригінальне оформлення та неперевершений смак зроблять цей рецепт одним з найулюбленіших у вашому меню.
Основний секрет приготування – це використання цілого відрізу карбонаду і ароматного маринаду для м’яса.
Інгредієнти:
- 1 кг свинячого карбонаду;
- 200 г грибів;
- три томата;
- дві часточки часнику;
- 200 г сиру;
- ріпчаста цибуля;
- майонез, спеції.
Спосіб приготування:
- На підготовленому карбонаде робимо надрізи, натираємо її спеціями, часником і майонезом.
- Гриби, цибуля, томати та сир ріжемо так, щоб вони красиво заповнили розрізи.
- Спочатку запікаємо м’ясо у фользі протягом 1 години при температурі 180°С, потім заготовку розкриваємо і підрум’янюємо «гармошку» ще 15 хвилин.
М’ясо з грибами – ідеальний варіант для сімейного вечері. Такі продукти чудово поєднуються з сиром, сметаною, вершками, овочами та приправами. Для смаження завжди вибирайте тільки молоде м’ясо, а щоб воно залишалося соковитим, нарізайте його гострим ножем.