Яловичина з помідорами і сиром
Якщо медальйони з яловичої вирізки запекти в духовці, то вони будуть сухими і жорсткими. Але якщо додати до них гарнір у вигляді помідора і сиру, то страва буде чудовий смак.
- медальйони з вирізки – 10 шт.;
- помідори – пару штук;
- сир напівтвердий – 150 г;
- сир твердий – 100 г;
- сіль і перець.
І хоча можна просто запекти яловичину з перерахованими інгредієнтами, краще все-таки зробити страву більш цікавим.
- Медальйони посолити і поперчити.
- Помідори розбити в блендері.
- Сир напівтвердий натерти на тертці.
- Твердий сир розкришити і змішати з помідорами.
- Медальйони викласти в лоток і зверху залити томатною заливкою.
- Поставити запікати при 180 º с на 1 годину.
- За 15 хвилин до готовності посипати страву напівтверді сиром.
М’ясо виходить ніжним і вбирає в себе всі нотки додаткових інгредієнтів.