М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Яловичина з помідорами і сиром

Якщо медальйони з яловичої вирізки запекти в духовці, то вони будуть сухими і жорсткими. Але якщо додати до них гарнір у вигляді помідора і сиру, то страва буде чудовий смак.

  • медальйони з вирізки – 10 шт.;
  • помідори – пару штук;
  • сир напівтвердий – 150 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • сіль і перець.

І хоча можна просто запекти яловичину з перерахованими інгредієнтами, краще все-таки зробити страву більш цікавим.

  • Медальйони посолити і поперчити.
  • Помідори розбити в блендері.
  • Сир напівтвердий натерти на тертці.
  • Твердий сир розкришити і змішати з помідорами.
  • Медальйони викласти в лоток і зверху залити томатною заливкою.
  • Поставити запікати при 180 º с на 1 годину.
  • За 15 хвилин до готовності посипати страву напівтверді сиром.

М’ясо виходить ніжним і вбирає в себе всі нотки додаткових інгредієнтів.

Дивіться також:  Spaghetti карбонара – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху