М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Свинина в соусі з ківі

Соус з ківі зазвичай використовують для додання свинині пікантного смаку і розм’якшення м’яса, якщо воно запікається цілком. Його можна приготувати за технологією, наведеною в одному з рецептів вище (де розповідається про запіканні цілим шматком). Тільки потрібно приготувати маринад з ківі.

Для такого маринаду потрібно взяти на 1 кг м’яса кілька стиглих плодів. Фрукти очищаються від шкірки, потім доводяться до пастоподібного стану в блендері і до них додаються сіль і перець. Цією масою натирається свинина і далі витримується на холоді.

Дивіться також:  Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів
Прокрутка до верху