Мармурова яловичина в спеціях в духовці
Мармурова яловичина – це особливе м’ясо, яке потрібно готувати обережно, щоб не зіпсувати такий цінний продукт. Його важливо не перетримати, тому відмінним оберігає «панциром» буде скоринка з спецій.
- Стейки потрібно обсушити рушником, натерти олією і залишити на обробній дошці.
- Далі в ступці подрібнюється суміш перців, яка продається в магазині, а також туди додається трохи меленого лимонного перцю і сіль. На кожен стейк потрібно 2 ст. ложки спецій.
- Далі, кожен шматок стейка ретельно натирається приправами і укладається на деко.
- Запікати заготовки слід при температурі 170º с протягом 80 – 90 хвилин.
Готувати будь-яке м’ясо в духовці зовсім нескладно. Навіть з найпростіших інгредієнтів вийде дивно смачне і соковите блюдо. Використовуйте наведені вище рецепти, придумуйте власні і радуйте своїх рідних.