М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Мармурова яловичина в спеціях в духовці

Мармурова яловичина – це особливе м’ясо, яке потрібно готувати обережно, щоб не зіпсувати такий цінний продукт. Його важливо не перетримати, тому відмінним оберігає «панциром» буде скоринка з спецій.

  • Стейки потрібно обсушити рушником, натерти олією і залишити на обробній дошці.
  • Далі в ступці подрібнюється суміш перців, яка продається в магазині, а також туди додається трохи меленого лимонного перцю і сіль. На кожен стейк потрібно 2 ст. ложки спецій.
  • Далі, кожен шматок стейка ретельно натирається приправами і укладається на деко.
  • Запікати заготовки слід при температурі 170º с протягом 80 – 90 хвилин.

Готувати будь-яке м’ясо в духовці зовсім нескладно. Навіть з найпростіших інгредієнтів вийде дивно смачне і соковите блюдо. Використовуйте наведені вище рецепти, придумуйте власні і радуйте своїх рідних.

Дивіться також:  Курка з картоплею в мультиварці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху