М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Просте печеня з баранини

Краще всього для цієї страви підійдуть баранячі реберця. Їх варто обсмажити на сухій сковороді до легкої скоринки.

  • набір спецій спеціально для баранини – 1 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;
  • перець горошком – 3 шт.;
  • консервовані томати – кілька штук.

Печеню краще готувати в чавунній латці, тоді м’ясо буде м’яким і наваристим.

  • У блендері змішати всі інгредієнти.
  • Підготовлену баранину викласти у латку і залити отриманим соусом.
  • Гасити близько години при температурі 150 º с.

Варто відзначити, що таким чином можна приготувати будь-які частини баранини.

Дивіться також:  Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху