М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування

Готуємо в гірчично-майонезному соусі

Чудовий смак має свинина, яка запікається під соусом з гірчиці і майонезу. М’ясо в гірчиці без добавок виходить сухим, але якщо збагатити її жирами, то такі шматочки будуть просто танути в роті.

Як обробити свинину — вирішувати господині, а вся родзинка цієї страви в соусі.

  • столова гірчиця – 1 ст. л.;
  • діжонська гірчиця – 1 ст. л.;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • каперси – 2 ст. л.;
  • хрін столовий – ½ чайної ложки;
  • сіль – щіпка.

Дана кількість соусу розраховане на 1 кг м’яса.

  • Всі інгредієнти потрібно змішати за допомогою міксера до отримання однорідної маси.
  • Шматочки свинини помістити в ємність з соусом і витримати в холодильнику протягом години.
  • Потім перевантажити свинину разом з соусом у форму з бортиками і запекти.
  • Запікати краще спочатку під кришкою, а потім кришку за 10 хвилин до закінчення приготування зняти.

Відмінним гарніром до такої страви буде відварну картоплю.

Дивіться також:  Кукурудзяна каша – 8 смачних рецептів як варити
Прокрутка до верху