Макарони по-флотськи – 7 рецептів приготування

Як зробити з курячим фаршем?

Інгредієнти: ціла пачка будь-яких макаронних виробів (400 г), жир для обсмажування, півкіло якісного курячого фаршу, біла луковичка, ароматні трави, сіль за смаком. Як зробити макарони з курячим фаршем смачними, розповідається далі.

  • Першим ділом макарони відварюють у солоній воді до готовності. При цьому вони не повинні вийти занадто размякшими. Готовий продукт відкидається на друшляк і злегка промивається холодною водою.
  • Дрібні кубики цибулі обсмажуються до рум’яності на обраному жирі. Далі до них викладається курячий фарш. Разом компоненти готуються 8-9 хвилин при постійному помішуванні. У процесі можна додати до них сіль за смаком і ароматні трави.
  • Готові макаронні вироби після промивання викладаються в сковороду з обсмаженою фаршем. Складові добре перемішуються.
  • Для більшої апетитності страву можна присипати подрібненою зеленню.

    Дивіться також:  Як приготувати фунчозу – 9 смачних рецептів