Як зробити з курячим фаршем?
Інгредієнти: ціла пачка будь-яких макаронних виробів (400 г), жир для обсмажування, півкіло якісного курячого фаршу, біла луковичка, ароматні трави, сіль за смаком. Як зробити макарони з курячим фаршем смачними, розповідається далі.

Першим ділом макарони відварюють у солоній воді до готовності. При цьому вони не повинні вийти занадто размякшими. Готовий продукт відкидається на друшляк і злегка промивається холодною водою.
Дрібні кубики цибулі обсмажуються до рум’яності на обраному жирі. Далі до них викладається курячий фарш. Разом компоненти готуються 8-9 хвилин при постійному помішуванні. У процесі можна додати до них сіль за смаком і ароматні трави.
Готові макаронні вироби після промивання викладаються в сковороду з обсмаженою фаршем. Складові добре перемішуються.
Для більшої апетитності страву можна присипати подрібненою зеленню.