Макарони по-флотськи – 7 рецептів приготування

Готуємо з курячого фаршу

Інгредієнти: 320 г курячого фаршу, 340 г пір’я (макарони), цибулинка, свіжий часник за смаком, солодка мелена паприка і будь-які приправи для курки, сіль, 1 л фільтрованої води.

  • В мультиварці можна зробити макарони з курячим фаршем. Для цього насамперед кубиками подрібнюється цибулю. Овоч потрібно обсмажити на будь-якому жирі до рум’яності. За смаком у піджарку додаються і дрібні кубики часнику.
  • У чашу приладу викладається фарш. Триває обсмажування у відповідному режимі. Великі м’ясні шматочки потрібно розбивати лопаткою при помішуванні.
  • До піджарки висипаються сухі макарони. Додається підсолена кип’ячена вода. Відразу можна всипати вибрані приправи.
  • У програмі «Гречка» під кришкою страва готується 15-17 хвилин. Перемішувати його компоненти в процесі не потрібно.

    Дивіться також:  Котлети з квасолі – 8 простих і смачних рецептів