Готуємо з курячого фаршу
Інгредієнти: 320 г курячого фаршу, 340 г пір’я (макарони), цибулинка, свіжий часник за смаком, солодка мелена паприка і будь-які приправи для курки, сіль, 1 л фільтрованої води.

В мультиварці можна зробити макарони з курячим фаршем. Для цього насамперед кубиками подрібнюється цибулю. Овоч потрібно обсмажити на будь-якому жирі до рум’яності. За смаком у піджарку додаються і дрібні кубики часнику.
У чашу приладу викладається фарш. Триває обсмажування у відповідному режимі. Великі м’ясні шматочки потрібно розбивати лопаткою при помішуванні.
До піджарки висипаються сухі макарони. Додається підсолена кип’ячена вода. Відразу можна всипати вибрані приправи.
У програмі «Гречка» під кришкою страва готується 15-17 хвилин. Перемішувати його компоненти в процесі не потрібно.