Макарони по-флотськи — класичний рецепт і ще 7 вариантів

Класичні макарони по-флотськи з фаршем

Ще один рецепт з колекції страв швидкої кухні — це макарони по-флотськи з фаршем. В даному випадку готування стає практично блискавичною, так як сирий фарш засмажується дуже швидко і основний час витрачається тільки на відварювання макаронів.

Приготуйте:

  • пачку макаронів будь-якого типу — 400 г;
  • фарш змішаний або яловичий — 400 г;
  • масло рослинне — 3 ложки;
  • масло вершкове — 50-60 г;
  • зубчик часнику і лавровий листочок;
  • перцю, солі за смаком.

Хід роботи:

  • У великій каструлі ставимо воду, варити макарони.
  • На рослинному маслі обсмажимо дрібно нарізану цибулину.
  • Тим часом займемося фаршем. Прокрутимо м’ясо через м’ясорубку або скористаємося готовим фаршем.
  • Фарш додаємо до цибулі і на невеликому вогні обсмажимо до випарювання з м’яса рідини. Як м’ясо побіліє, а потім стане трохи рум’яним, посолити, поперчити, покладемо в нього лаврушки і дрібно нарізаний часник.
  • Додамо вершкового масла, накриємо кришкою і дамо дійти хвилини три.

Зіллємо воду з макаронів і акуратно перемішаємо з фаршем.

Дивіться також:  Вівсяна каша на воді – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху