Класичні макарони по-флотськи з фаршем
Ще один рецепт з колекції страв швидкої кухні — це макарони по-флотськи з фаршем. В даному випадку готування стає практично блискавичною, так як сирий фарш засмажується дуже швидко і основний час витрачається тільки на відварювання макаронів.
Приготуйте:
- пачку макаронів будь-якого типу — 400 г;
- фарш змішаний або яловичий — 400 г;
- масло рослинне — 3 ложки;
- масло вершкове — 50-60 г;
- зубчик часнику і лавровий листочок;
- перцю, солі за смаком.
Хід роботи:
- У великій каструлі ставимо воду, варити макарони.
- На рослинному маслі обсмажимо дрібно нарізану цибулину.
- Тим часом займемося фаршем. Прокрутимо м’ясо через м’ясорубку або скористаємося готовим фаршем.
- Фарш додаємо до цибулі і на невеликому вогні обсмажимо до випарювання з м’яса рідини. Як м’ясо побіліє, а потім стане трохи рум’яним, посолити, поперчити, покладемо в нього лаврушки і дрібно нарізаний часник.
- Додамо вершкового масла, накриємо кришкою і дамо дійти хвилини три.
Зіллємо воду з макаронів і акуратно перемішаємо з фаршем.