Макарони по-флотськи — класичний рецепт і ще 7 вариантів

В мультиварці

На 300 р макаронів беремо 350 г м’ясного фаршу.

  • Одну цибулину дрібно подрібнюємо, змішуємо з фаршем і, вливши три ложки масла в чашу мультиварки, виставляємо режим випічки.
  • Через 10 хвилин, коду фарш побіліє і з нього випарується вода, кладемо сухі макарони, солимо, перчимо і додаємо інші приправи, які подобаються.
  • Залишається тільки долити гарячої води — її треба небагато, щоб навіть не зовсім прикривала макарони.

Бажано поглядати в процесі приготування і при необхідності додати води. Це буде краще, ніж перелити води і з макаронів зробити кашу. Аналогічно в цієї розумної каструлі можна зробити і макарони з тушонкою. Готуються макарони в режимі плову. Коли дзвіночок продзвенить, розкладаємо по тарілках і посипаємо все свіжою зеленню.

Дивіться також:  Хот-дог – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху