В мультиварці
На 300 р макаронів беремо 350 г м’ясного фаршу.
- Одну цибулину дрібно подрібнюємо, змішуємо з фаршем і, вливши три ложки масла в чашу мультиварки, виставляємо режим випічки.
- Через 10 хвилин, коду фарш побіліє і з нього випарується вода, кладемо сухі макарони, солимо, перчимо і додаємо інші приправи, які подобаються.
- Залишається тільки долити гарячої води — її треба небагато, щоб навіть не зовсім прикривала макарони.
Бажано поглядати в процесі приготування і при необхідності додати води. Це буде краще, ніж перелити води і з макаронів зробити кашу. Аналогічно в цієї розумної каструлі можна зробити і макарони з тушонкою. Готуються макарони в режимі плову. Коли дзвіночок продзвенить, розкладаємо по тарілках і посипаємо все свіжою зеленню.