Рецепт приготування з куркою
Макарони з куркою вийдуть більш смачними та поживними.
Список інгредієнтів:
- пучок зеленої цибулі;
- філе курки – 0,4 кг;
- рослинне масло – 18 мл;
- макаронні вироби – 0,4 кг;
- сіль за смаком;
- печериці – 0,4 кг;
- чорний перець за смаком.
Як приготувати макарони з куркою і грибами:
- Помиту і підсушену курку порубати невеликими кубиками.
- Кидаємо їх у розігріту олію на сковороді. Готуємо до утворення скоринки золотистого відтінку.
- Очищені гриби порізати середніми шматочками і покришити до курки.
- Обсмажуємо інгредієнти, поки грибна рідина не піде. Тоді насипаємо перець і сіль.
- Окремо варимо в киплячій воді макарони до м’якості. Не забудьте додати сіль.
- Споліскуємо макарони в друшляку і проціджуємо воду.
- Висипаємо в сковороду і прогріваємо протягом 4 хвилин.
- В кінці кришимо дрібно порізану зелену цибулю. Страва готова.