Ситна паста з курячим філе та соєво-медовим соусом
Пікантний соус, ароматні приправи дозволять приготувати дуже смачне екзотичне блюдо з простих інгредієнтів.
Потрібно:
- 500 г італійської пасти;
- 600 р філе курки;
- 2 моркви;
- 80 мл соєвого соусу;
- 50 г меду;
- сіль;
- рослинне масло.
Кроки приготування.
- Моркву натирають і тушкують у маслі 7 хвилин.
- Якщо мед густий, його трохи підігрівають і з’єднують з соєвим соусом.
- Курку розбирають на шматочки і маринують в отриманому складі.
- М’ясо в медово-соєвому маринаді додають до моркви і засмажують на сильному вогні протягом 5 хвилин.
- Пасту відварюють до готовності, перекладають в сковороду і витримують під кришкою на слабкому вогні 5 хвилин.