Смачна підлива з сосисок до пасти
Інгредієнти:
- Сосиски 4-5 шт.;
- Морква – 1шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Томатна паста;
- Борошно – 1 ст. л.;
- Сіль, зелень – за смаком;
- Рослинна олія;
- Вода.
Моркву і цибулю моєму, очищаємо і тремо на тертці. Цибулю можна порізати кільцями. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло і кладемо на смаження цибулю з морквою. Коли виділиться сік овочів, додаємо сосиски, порізані на шматочки, томат, борошно і сіль. Борошно необхідна для загустіння підливи, тому, чим більше ви покладете, тим густіше буде соус. Готуємо близько 10-15 хвилин. Підливу з сосисок можна подавати до м’яса, гарнірів і салатів. Вона універсальна і дуже смачна.