Макарони з сосисками – 7 рецептів приготування

Смачна підлива з сосисок до пасти

Інгредієнти:

  • Сосиски 4-5 шт.;
  • Морква – 1шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Томатна паста;
  • Борошно – 1 ст. л.;
  • Сіль, зелень – за смаком;
  • Рослинна олія;
  • Вода.

Моркву і цибулю моєму, очищаємо і тремо на тертці. Цибулю можна порізати кільцями. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло і кладемо на смаження цибулю з морквою. Коли виділиться сік овочів, додаємо сосиски, порізані на шматочки, томат, борошно і сіль. Борошно необхідна для загустіння підливи, тому, чим більше ви покладете, тим густіше буде соус. Готуємо близько 10-15 хвилин. Підливу з сосисок можна подавати до м’яса, гарнірів і салатів. Вона універсальна і дуже смачна.

Дивіться також:  Кордон блю – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху