Макарони з яйцем – 7 рецептів приготування на сковороді

З помідорами

Продукти для рецепта:

  • макарони 200 г;
  • 1 великий помідор;
  • 2 яйця;
  • пучок зелені;
  • рослинне масло.

Як посмажити на сковороді блюдо з помідорами:

  • Макарони відварити і вимити. Залишити, щоб вся зайва вода стікала. Помідор дрібно нарізати.
  • Масло прогріти і відправити на сковороду макарони. Відразу вбити яйця і готувати 5 хвилин. Заважати весь час.
  • Кинути до вмісту сковороди помідори, ретельно розмішати і накрити. Вимкнути плиту.
  • Через 3-4 хвилини страва буде готове. Розкласти по тарілках і прикрасити зеленню, можна подавати з майонезом.
Дивіться також:  Прості бутерброди – 18 смачних рецептів на швидку руку