Локшин ник з макаронів в духовці
Компоненти:
- 400 г спагеті;
- 4 курячих яйця;
- 30 г вершкового масла;
- рослинна олія для змащування;
- 250 мл молока;
- 1 ст. л. сухарів для панірування;
- 2 ч. л. солі.
Спосіб приготування:
- Відварити спагетті в киплячій підсоленій воді, промити і змастити рослинним маслом.
- Форму для запікання добре промаслить і насипати панірувальних сухарів. Заповнити її локшиною.
- З’єднати молоко, яйця і сіль, ретельно збити і вилити на лист зверху макаронів.
- Злегка засипати залишками сухарів і залити топленим вершковим маслом.
- Розігріти духовку до і готувати півгодини.
- Відразу після запікання можна приступати до трапези.