Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів

Локшин ник з макаронів в духовці

Компоненти:

  • 400 г спагеті;
  • 4 курячих яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • рослинна олія для змащування;
  • 250 мл молока;
  • 1 ст. л. сухарів для панірування;
  • 2 ч. л. солі.

Спосіб приготування:

  • Відварити спагетті в киплячій підсоленій воді, промити і змастити рослинним маслом.
  • Форму для запікання добре промаслить і насипати панірувальних сухарів. Заповнити її локшиною.
  • З’єднати молоко, яйця і сіль, ретельно збити і вилити на лист зверху макаронів.
  • Злегка засипати залишками сухарів і залити топленим вершковим маслом.
  • Розігріти духовку до і готувати півгодини.
  • Відразу після запікання можна приступати до трапези.
Дивіться також:  Страви з картоплі – 33 рецепта приготування
Прокрутка до верху