Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів

З помідорами

Складові:

  • 200 р макаронів;
  • 3 середніх томата;
  • 6 яєць;
  • вершкове масло для смаження;
  • свіжа зелень, чорний перець і сіль.

Рецепт макаронів з яйцем і помідорами:

  • Відварити макарони до готовності. Промити і злити воду повністю.
  • Дрібними шматочками томати порізати.
  • Розігріти вершкове масло на сковорідці, покласти одночасно помідори і макарони. Смажити суміш до готовності помідорів.
  • З’єднати яйця з перцем, сіллю і зеленню, перемішати і збити.
  • Залити цим вміст сковороди і накрити кришкою.
  • Запікати на повільному вогні до повної готовності яєць.
  • Подавати блюдо гарячим, відразу після зняття з плити.
Дивіться також:  Манти з гарбузом — 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху