Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів

Макарони з ковбасою і яйцем

Інгредієнти:

  • півкіло макаронних виробів;
  • столова ложка вершкового масла;
  • 100 г докторської або ветчинной ковбаси;
  • 2 яйця;
  • сіль і спеції.

Як приготувати макарони з яйцем і ковбасою:

  • Зварити в підсоленому окропі макарони і промити їх.
  • Розігріти сковороду з вершковим маслом. Дрібно нарізати ковбасу і обсмажувати до появи легкої скоринки.
  • Всипати в сковорідку макарони, перемішати. Збити яйця і залити вміст сковороди, додати сіль і приправи.
  • Готувати 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
  • Є відразу після зняття з плити.
Дивіться також:  Кіш з куркою і грибами – 6 рецептів, як приготувати французький пиріг Кіш
Прокрутка до верху