Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів

Рецепт для мультиварки

З чого зробити:

  • півкіло макаронів;
  • 50 г вершкового масла;
  • 4 курячих яйця;
  • 3 ст. л. кетчупу;
  • 100 г сиру;
  • сіль.

Як готувати макарони з яйцем в мультиварці:

  • Відварити макарони у солоному окропі, прибрати воду.
  • Запустити на півгодини програму «Смаження» на мультиварці і покласти туди вершкове масло.
  • Після того, як масло стане талим, помістити макарони і обсмажувати до появи золотистої скоринки. Необхідно постійно помішувати.
  • Збити яйця, додати сіль і кетчуп, відправити суміш до макаронів і ретельно перемішати.
  • Залишити на 5 хвилин під закритою кришкою.
  • З’їдати страва повністю потрібно відразу після готовності, так як через якийсь час воно може стати м’яким і не хрустким.

Макарони з яйцем – швидке і просте блюдо, з яким впорається навіть дитина. Використовуються недорогі інгредієнти, тому його часто готують студенти.

Дивіться також:  Хе з риби: як смачно приготувати? 8 правильних рецептів
Прокрутка до верху