Рецепт для мультиварки
З чого зробити:
- півкіло макаронів;
- 50 г вершкового масла;
- 4 курячих яйця;
- 3 ст. л. кетчупу;
- 100 г сиру;
- сіль.
Як готувати макарони з яйцем в мультиварці:
- Відварити макарони у солоному окропі, прибрати воду.
- Запустити на півгодини програму «Смаження» на мультиварці і покласти туди вершкове масло.
- Після того, як масло стане талим, помістити макарони і обсмажувати до появи золотистої скоринки. Необхідно постійно помішувати.
- Збити яйця, додати сіль і кетчуп, відправити суміш до макаронів і ретельно перемішати.
- Залишити на 5 хвилин під закритою кришкою.
- З’їдати страва повністю потрібно відразу після готовності, так як через якийсь час воно може стати м’яким і не хрустким.
Макарони з яйцем – швидке і просте блюдо, з яким впорається навіть дитина. Використовуються недорогі інгредієнти, тому його часто готують студенти.