Макрурус – що за риба, 7 рецептів приготування

Під картопляної «шапкою»

Макрурус ідеально підходить для приготування страв у духовці.

Але перш, ніж запікати таку рибу, її потрібно замаринувати в лимонному соці і спеціях на 1 годину.

Інгредієнти:

  • філе макруруса (1кг);
  • ½ Кг відвареної картоплі;
  • два яйця;
  • ріпчаста цибуля;
  • 100 мл молока;
  • дві ложки борошна.

Спосіб приготування:

  • Замариноване філе риби нарізаємо шматочками. Кожен паніруємо в борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням масла.
  • Цибулю подрібнюємо і злегка пасеруємо. Яйця збовтуємо разом з молоком.
  • У форму для запікання викладаємо шматочки обсмаженої риби, зверху розкладаємо кружечки вареного картоплі разом з цибулею і заливаємо сумішшю з молока і яєць.
  • Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура – 200 градусів.
Дивіться також:  Свинина в мультиварці – 18 рецептів смачного приготування