Під картопляної «шапкою»
Макрурус ідеально підходить для приготування страв у духовці.
Але перш, ніж запікати таку рибу, її потрібно замаринувати в лимонному соці і спеціях на 1 годину.
Інгредієнти:
- філе макруруса (1кг);
- ½ Кг відвареної картоплі;
- два яйця;
- ріпчаста цибуля;
- 100 мл молока;
- дві ложки борошна.
Спосіб приготування:
- Замариноване філе риби нарізаємо шматочками. Кожен паніруємо в борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням масла.
- Цибулю подрібнюємо і злегка пасеруємо. Яйця збовтуємо разом з молоком.
- У форму для запікання викладаємо шматочки обсмаженої риби, зверху розкладаємо кружечки вареного картоплі разом з цибулею і заливаємо сумішшю з молока і яєць.
- Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура – 200 градусів.