Манна каша – 6 рецептів як манку варити смачно!

На воді без грудочок

Навіть на основі звичайної фільтрованої води можна приготувати смачне частування без грудочок. Інгредієнти: 370 мл рідини, 35 г манної крупи, щіпка дрібної солі, 45 г цукру, 30 г жирного масла.

  • Маленька хитрість – для однорідності страви крупа перед варінням замочується у звичайній холодній воді хвилин на 20.
  • Коли манка набубнявіє, вода зливається разом з дрібним сміттям.
  • Крупа перекладається в нержавіючу ємність, заливається вказаним у рецепті кількістю водички і ставиться на вогонь.
  • Після закипання маси вогонь згасає, засипаються залишилися сухі компоненти. Готується страва при безперервному помішуванні 8-9 хвилин.
  • Після додавання олії готова кашка буде настоювати в закритому посуді 10-12 хвилин.

    Дивіться також:  Пиріг з квашеною капустою — 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху