Манна каша – 6 рецептів як манку варити смачно!

Манна каша в мультиварці

Цікаво, що саме «розумна каструля» дозволяє приготувати ідеальну манку. В ній частування виходить без грудочок – не згортається і не злипається. В якості основи можна використовувати і коров’яче молоко, і звичайну воду.

Рецепт на молоці

Інгредієнти: півсклянки (мірного мультиварочного) манної крупи, 3 таких же склянки молока, 1 склянка води, 3 десертні ложки білого цукру, 70 г жирного масла, дрібку солі.

  • Всі сухі інгредієнти відразу засипається в ємність пристрою.
  • Зверху виливаються рідкі компоненти рецепта.
  • Вершкове масло злегка розмазується по ємності пристрою. Залишки кидаються в основу майбутньої каші.
  • В режимі гасіння частування буде нудитися півгодини під кришкою. Час від часу вміст ємності перемішується.
  • Коли манка стане потрібної консистенції, можна розкладати її і подавати зі свіжими ягодами.

    Як зварити на воді?

    Інгредієнти: 240 г манної крупи, 6 склянок фільтрованої води, 2 чайні ложки сухих вершків, їдальня ложка цукрового піску, шматочок вершкового масла, будь-які фруктові або ягідні добавки.

  • Боки і дно чаші приладу гарненько промащуються трохи розтопленим вершковим маслом.
  • Зверху в ємність всипається крупа і заливається порцією не холодною очищеної води.
  • Після додавання сухих компонентів з рецепту всі продукти добре перемішуються.
  • У режимі «Каша» страва готується 12-14 хвилин. В самому кінці процесу в страву можна засипати шматочки вибраних ягід і фруктів.
  • Залишилося розкласти кашу порційно і гарячої подати до столу.

    Дивіться також:  Закуска до шампанського -7 кращих рецептів
    Прокрутка до верху