Манна каша в мультиварці
Цікаво, що саме «розумна каструля» дозволяє приготувати ідеальну манку. В ній частування виходить без грудочок – не згортається і не злипається. В якості основи можна використовувати і коров’яче молоко, і звичайну воду.
Рецепт на молоці
Інгредієнти: півсклянки (мірного мультиварочного) манної крупи, 3 таких же склянки молока, 1 склянка води, 3 десертні ложки білого цукру, 70 г жирного масла, дрібку солі.
Коли манка стане потрібної консистенції, можна розкладати її і подавати зі свіжими ягодами.
Як зварити на воді?
Інгредієнти: 240 г манної крупи, 6 склянок фільтрованої води, 2 чайні ложки сухих вершків, їдальня ложка цукрового піску, шматочок вершкового масла, будь-які фруктові або ягідні добавки.
Залишилося розкласти кашу порційно і гарячої подати до столу.