Манна каша на молоці – 6 смачних рецептів приготування

Рідка каша на молоці

Рідка манна каша на молоці готується так само швидко, як і звичайна. Єдина різниця в цих стравах – більшу кількість молока.

Для приготування знадобиться:

  • пів-літри молока;
  • сіль, цукор і ванілін за бажанням;
  • вершкове масло виходячи зі своїх переваг;
  • 50 грамів манної крупи.

Процес приготування:

  • Молоко влийте в каструлю, відразу ж додайте половину зазначеного масла і вибрані приправи.
  • Після цього поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння, постійно заважаючи масу.
  • Акуратно засипте суху крупу, не забуваючи добре перемішувати. Знову доведіть до кипіння і потримайте близько трьох хвилин на вогні повільно і зніміть з плити.
  • Перед тим як їсти, бажано дати каші постояти не менше 10 хвилин і заправити її маслом. Якщо все ж блюдо вийшло не таким рідким, як хотілося, додайте теплого молока.
Дивіться також:  Минтай в клярі — 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху