Рідка каша на молоці
Рідка манна каша на молоці готується так само швидко, як і звичайна. Єдина різниця в цих стравах – більшу кількість молока.
Для приготування знадобиться:
- пів-літри молока;
- сіль, цукор і ванілін за бажанням;
- вершкове масло виходячи зі своїх переваг;
- 50 грамів манної крупи.
Процес приготування:
- Молоко влийте в каструлю, відразу ж додайте половину зазначеного масла і вибрані приправи.
- Після цього поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння, постійно заважаючи масу.
- Акуратно засипте суху крупу, не забуваючи добре перемішувати. Знову доведіть до кипіння і потримайте близько трьох хвилин на вогні повільно і зніміть з плити.
- Перед тим як їсти, бажано дати каші постояти не менше 10 хвилин і заправити її маслом. Якщо все ж блюдо вийшло не таким рідким, як хотілося, додайте теплого молока.