Манна каша на молоці – 6 смачних рецептів приготування

В мікрохвильовій печі

Каша, приготована в мікрохвильовій печі, за смаком мало відрізняється від варіанту на плиті. Такий спосіб ідеально підходить, коли потрібно зробити всього одну порцію, а не цілу каструлю.

Необхідні продукти:

  • дві ложки манки;
  • 10 грам цукру;
  • сіль за смаком;
  • близько 250 мілілітрів молока;
  • трохи вершкового масла.

Процес приготування:

  • Перед готуванням зверніть увагу на потужність печі, вона повинна бути 750-800 Вт.
  • Візьміть глибоку миску, яку можна використовувати в мікрохвильовці, викладіть туди крупу, всипте цукор, сіль, залийте молоком і поставте на півтори хвилини.
  • Після цього додайте в ємність шматочок масла, перемішайте і відправте готуватися ще на хвилину. Після чого страву можна подавати.
Дивіться також:  Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху