В мікрохвильовій печі
Каша, приготована в мікрохвильовій печі, за смаком мало відрізняється від варіанту на плиті. Такий спосіб ідеально підходить, коли потрібно зробити всього одну порцію, а не цілу каструлю.
Необхідні продукти:
- дві ложки манки;
- 10 грам цукру;
- сіль за смаком;
- близько 250 мілілітрів молока;
- трохи вершкового масла.
Процес приготування:
- Перед готуванням зверніть увагу на потужність печі, вона повинна бути 750-800 Вт.
- Візьміть глибоку миску, яку можна використовувати в мікрохвильовці, викладіть туди крупу, всипте цукор, сіль, залийте молоком і поставте на півтори хвилини.
- Після цього додайте в ємність шматочок масла, перемішайте і відправте готуватися ще на хвилину. Після чого страву можна подавати.