Секрети приготування каші без грудочок
Виявляється, каша без грудочок виходить далеко не у всіх. А адже саме вони псують не лише смак страви, але і вид. Багато хто, напевно, пам’ятають цей неприємний смак, коли попадається грудку не провареної каші.
Щоб цього не сталося, потрібно дотримувати деякі нюанси:
- Всипати крупу тільки у кипляче молоко або воду. Причому обов’язково заважайте вміст, в той час як тонка цівка компонента буде сипатися в каструлю. Найкраще це робити віночком.
- Продовжуйте заважати навіть після того як засипали кашу, грудки адже можуть з’явитися і за ті три хвилини поки ви доводите страву до готовності.
- Ще один спосіб позбутися від грудок – потрібно злегка змочити холодною водою крупу і тільки потім відправляти її в кипляче молоко.