Манна каша на молоці – 6 смачних рецептів приготування

Секрети приготування каші без грудочок

Виявляється, каша без грудочок виходить далеко не у всіх. А адже саме вони псують не лише смак страви, але і вид. Багато хто, напевно, пам’ятають цей неприємний смак, коли попадається грудку не провареної каші.

Щоб цього не сталося, потрібно дотримувати деякі нюанси:

  • Всипати крупу тільки у кипляче молоко або воду. Причому обов’язково заважайте вміст, в той час як тонка цівка компонента буде сипатися в каструлю. Найкраще це робити віночком.
  • Продовжуйте заважати навіть після того як засипали кашу, грудки адже можуть з’явитися і за ті три хвилини поки ви доводите страву до готовності.
  • Ще один спосіб позбутися від грудок – потрібно злегка змочити холодною водою крупу і тільки потім відправляти її в кипляче молоко.
Дивіться також:  Як смачно запекти гарбуз у духовці? 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху