Манний пудинг – 6 рецептів

Пудинг з манної каші в мультиварці

Інгредієнти: повний стакан манної крупи, літр коров’ячого молока, 2 курячих яйця, 3-4 ст. ложки цукрового піску, шматочок якісного вершкового масла, трохи дрібної солі, ягоди та горіхи для оформлення.

  • Для початку готується основа майбутнього ласощі. Їй стане густа манна каша. Вона вариться на плиті з молока і крупи. Також можна готувати основу в програмі «Молочна каша» пристрою.
  • Коли молоко закипить, в нього додаються сухі компоненти. Крупа всипається дуже тонкою цівкою, при цьому постійно помішуючи складові. Це попередить утворення грудок.
  • Готова каша остуджується, але при цьому вона повинна залишатися теплою. У масу забиваються яйця, додається масло. Можна відразу додати дрібно порізані улюблені фрукти або ягоди.
  • Далі отримана суміш виливається в чашу «розумної каструлі», тонко змащену маслом.
  • У програмі, призначеної для випічки, манний пудинг готується в мультиварці близько півгодини.
  • Перед подачею до столу частування остуджується прямо в чаші. Після цього вона розрізається, присипається будь рубаними горішками і подається до столу.

    Дивіться також:  Скумбрія, запечена в духовці – 10 рецептів смачного приготування
    Прокрутка до верху