Пудинг з манної каші в мультиварці
Інгредієнти: повний стакан манної крупи, літр коров’ячого молока, 2 курячих яйця, 3-4 ст. ложки цукрового піску, шматочок якісного вершкового масла, трохи дрібної солі, ягоди та горіхи для оформлення.

Для початку готується основа майбутнього ласощі. Їй стане густа манна каша. Вона вариться на плиті з молока і крупи. Також можна готувати основу в програмі «Молочна каша» пристрою.
Коли молоко закипить, в нього додаються сухі компоненти. Крупа всипається дуже тонкою цівкою, при цьому постійно помішуючи складові. Це попередить утворення грудок.
Готова каша остуджується, але при цьому вона повинна залишатися теплою. У масу забиваються яйця, додається масло. Можна відразу додати дрібно порізані улюблені фрукти або ягоди.
Далі отримана суміш виливається в чашу «розумної каструлі», тонко змащену маслом.
У програмі, призначеної для випічки, манний пудинг готується в мультиварці близько півгодини.
Перед подачею до столу частування остуджується прямо в чаші. Після цього вона розрізається, присипається будь рубаними горішками і подається до столу.