Сирно-манний пудинг
Інгредієнти: 240 г розсипчастого сиру, 1 ст. ложка (з гіркою) манної крупи, 25-35 г вершкового масла, 2 ст. ложки цукрового піску, велике яйце, жменя світлого родзинок, дрібної кухонної солі.

Першим ділом крупа засипається в чашку і залити крутим окропом. Рідини буде достатньо 2/3 склянки. Дуже важливо, щоб манка не вийшла занадто рідкою. Інакше доведеться доводити масу до потрібної консистенції пшеничного борошном, що позбавить пудинг легкості і ніжності.
Після перемішування манка в окропі повинна постояти до набухання.
В окремій ємності промитий ізюм також заливається окропом.
Жовток збивається з цукровим піском. Замість звичного цукру можна взяти його замінник і таким чином отримати по-справжньому дієтичне ласощі.
До солодкого жовтка додається сир, туди ж вливається розтоплене масло. Інгредієнти добре вимішуються.
На основі викладається злегка обсушенный на рушник родзинки і набрякла крупа.
Залишився яєчний білок збивається з невеликою кількістю солі (до появи м’яких піків). Широкої лопаткою білок втручається в «тісто».
Залишається викласти масу у форму і запікати близько півгодини в добре розігрітій духовці.