Оригінальний триколірний десерт
Інгредієнти: склянку молока, 4 ст. ложки якісного вершкового масла, 3 ст. ложки цукрового піску, половину склянки манної крупи, 3 столові яйця, 1 ст. ложка какао-порошку і така ж кількість вишневого варення.

Молоко доводять до кипіння, після чого у нього повільно і обережно всипати сухі компоненти, крім какао. Вариться дуже густа каша. Вона заправляється розтопленим маслом і охолоджується.
Далі маса з’єднується з сирими жовтками і збитими до щільної піни білками.
Суміш, що вийшла, ділиться на три частини. В першу додається какао, у другу – вишневе варення. Третя залишається незмінною.
У підготовлену форму всі три частини викладаються по черзі.
На водяній бані пудинг готується близько години.
Перед подачею до столу частування нарізається на порції і поливається згущеним молоком.