Манний пудинг – 6 рецептів

Оригінальний триколірний десерт

Інгредієнти: склянку молока, 4 ст. ложки якісного вершкового масла, 3 ст. ложки цукрового піску, половину склянки манної крупи, 3 столові яйця, 1 ст. ложка какао-порошку і така ж кількість вишневого варення.

  • Молоко доводять до кипіння, після чого у нього повільно і обережно всипати сухі компоненти, крім какао. Вариться дуже густа каша. Вона заправляється розтопленим маслом і охолоджується.
  • Далі маса з’єднується з сирими жовтками і збитими до щільної піни білками.
  • Суміш, що вийшла, ділиться на три частини. В першу додається какао, у другу – вишневе варення. Третя залишається незмінною.
  • У підготовлену форму всі три частини викладаються по черзі.
  • На водяній бані пудинг готується близько години.
  • Перед подачею до столу частування нарізається на порції і поливається згущеним молоком.

    Дивіться також:  Кефаль – що за риба, 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху