Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

Класичні манти з картоплею

Невеликий набір продуктів:

  • 150 г вершкового масла;
  • 700 г картоплі;
  • 600 г ріпчастої цибулі;
  • чорний перець;
  • кріп;
  • сіль.

Очищаємо цибулини, споліскують і дрібно шаткуємо. Посолити і трохи розімніть руками. Чистий картопля звільняємо від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Змішаємо все в мисці, не забувши додати свіжий рубаний кріп і перець. Розкладаючи на кружечки розкатаного тіста, обов’язково кладемо зверху начинки по 1/3 ч. л. масла.

Відправляємо готові вироби, змочивши денце в соняшниковій олії, на решітку і ставимо варити на 35 хвилин.

Дивіться також:  Як готувати бешбармак – 6 рецептів з куркою, яловичиною або свининою
Прокрутка до верху