Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

З додаванням гарбуза

Інгредієнти для приготування мантів з гарбузом і картоплею:

  • по 300 г м’якоті гарбуза і картоплі;
  • зіра;
  • 2 цибулини;
  • сіль;
  • 2 ст. л. олії;
  • мелений перець.

Шаткуємо цибулю і в підсоленому вигляді розминаємо руками. Ріжемо кубиками картоплю з гарбузом.

Щоб швидко подрібнити гарбузову м’якоть, спочатку скористайтеся терткою для корейської моркви, а потім розріжте отримані смужки.

Змішаємо у великій чашці, не забувши про перець, зіру і соняшникову олію. Залишаємо невеликі отвори при ліпленні.

Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху