Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

Рецепт для тих, хто постить

У піст не можна вживати тваринні продукти. Щоб додати соковитості начинки для мантів, використовуємо овочі і тісто без яєць.

Потрібно:

  • 350 г капусти;
  • приправи;
  • 1 морква;
  • цибулина;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 300 г картоплі;
  • перець і сіль.

Очищеного картоплі надаємо форму невеликих кубиків і змішаємо з дрібно нашаткованої капусти. Білокачанну необхідно розім’яти руками, щоб вона стала м’якою і дала трохи соку. Сюди додаємо порізану цибулю і сіль із приправами. Розмішуючи, необхідно налити олію.

Дивіться також:  Корейська кухня: історія, традиції та особливості; рецепти страв
Прокрутка до верху