Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

З м’ясним фаршем

Перейде до рецептами, які для ситності все-таки додають м’ясо, і першими розглянемо манти з картоплею і фаршем.

Викладаємо на стіл:

  • 500 г картоплі;
  • 600 г фаршу з яловичини і свинини;
  • сіль;
  • 2 цибулинки;
  • хмелі-сунелі;
  • чорний перець;
  • 4 зубчики часнику.

Картоплю ріжемо кубиками і змішати з пасерованою цибулею і фаршем. Не забуваємо посолити і насипати необхідні приправи.

З такою начинкою вироби можна швидко наліпити трояндочками, тобто зібрати краю коржі нагорі і з’єднати.

Манти з картоплею і куркою

Для любителів дієтичного харчування прекрасно підійде це блюдо.

Візьмемо:

  • 0,5 кг грудинки;
  • 7 картоплин;
  • спеції за смаком;
  • 3 цибулини;
  • сіль.

Можна куряче м’ясо перекрутити через м’ясорубку, але краще буде, якщо грудинку разом з картоплею нарізати маленькими кубиками. Цибулю в таку начинку можна порізати тонкими півкільцями. Приправляємо і солимо. Ретельно розмішуємо, даємо трохи постояти і починаємо ліпити манти з картоплею і куркою.

Через 45 хвилин можна подавати на стіл.

Дивіться також:  Печенковий торт - 10 найсмачніших рецептів
Прокрутка до верху