З м’ясним фаршем
Перейде до рецептами, які для ситності все-таки додають м’ясо, і першими розглянемо манти з картоплею і фаршем.
Викладаємо на стіл:
- 500 г картоплі;
- 600 г фаршу з яловичини і свинини;
- сіль;
- 2 цибулинки;
- хмелі-сунелі;
- чорний перець;
- 4 зубчики часнику.
Картоплю ріжемо кубиками і змішати з пасерованою цибулею і фаршем. Не забуваємо посолити і насипати необхідні приправи.
З такою начинкою вироби можна швидко наліпити трояндочками, тобто зібрати краю коржі нагорі і з’єднати.
Манти з картоплею і куркою
Для любителів дієтичного харчування прекрасно підійде це блюдо.
Візьмемо:
- 0,5 кг грудинки;
- 7 картоплин;
- спеції за смаком;
- 3 цибулини;
- сіль.
Можна куряче м’ясо перекрутити через м’ясорубку, але краще буде, якщо грудинку разом з картоплею нарізати маленькими кубиками. Цибулю в таку начинку можна порізати тонкими півкільцями. Приправляємо і солимо. Ретельно розмішуємо, даємо трохи постояти і починаємо ліпити манти з картоплею і куркою.
Через 45 хвилин можна подавати на стіл.