Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

З начинкою з картоплі і риби

Купуємо:

  • 700 г філе горбуші;
  • 500 г картоплі;
  • сіль;
  • 2 цибулини;
  • перець;
  • яйце;
  • зелень.

Якщо підготовлена ціла тушка, промиваємо її, чистимо від шкіри і кісток. Рибне філе розрізаємо на шматочки, крутимо, скориставшись м’ясорубкою.

Рибу можна взяти будь-яку, краще, якщо вона буде жирних сортів. Можна додати у фарш вершкового масла, підійде і сало.

Додаємо обсмажені цибулю півкільцями, сіль, яйце, перець. Нарубим зелень в начинку і добре перемішати з картоплею, нарізаною кубиками.

Не забувайте подавати до манта з картоплею який-небудь соус. З досвіду, люди більше воліють сметану з додаванням часнику.

Дивіться також:  Курячий рулет з желатином в харчовій плівці – 5 покрокових рецептів
Прокрутка до верху