З начинкою з картоплі і риби
Купуємо:
- 700 г філе горбуші;
- 500 г картоплі;
- сіль;
- 2 цибулини;
- перець;
- яйце;
- зелень.
Якщо підготовлена ціла тушка, промиваємо її, чистимо від шкіри і кісток. Рибне філе розрізаємо на шматочки, крутимо, скориставшись м’ясорубкою.
Рибу можна взяти будь-яку, краще, якщо вона буде жирних сортів. Можна додати у фарш вершкового масла, підійде і сало.
Додаємо обсмажені цибулю півкільцями, сіль, яйце, перець. Нарубим зелень в начинку і добре перемішати з картоплею, нарізаною кубиками.
Не забувайте подавати до манта з картоплею який-небудь соус. З досвіду, люди більше воліють сметану з додаванням часнику.