Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів

Медово-гірчичний соус

Медово-гірчичний соус для маринування курної філе готується дуже швидко. Незважаючи на це, курка виходить дуже м’яка, духмяна і трохи солодкий. Мед слід брати не дуже густий, а гірчицю — без зерен.

Склад:

  • 2 ст. л. меду;
  • 2 ст. л. гірчиці
  • 5 г приправи для курки;
  • 1 зубок часнику;
  • рослинне масло.

Процес приготування:

  • Часник пропустити через часникодавку.
  • Мед розтопити на водяній бані. Не варто брати занадто густий мед — з таким соусом буде незручно звертатися.
  • З’єднати в невеликій чаші мед, гірчицю і часник. Розмішати до утворення однорідної маси.
  • Додати приправу і оливкове масло. Розмішати.

Соус слід рівномірно наносити на грудку з усіх боків і дати настоятися 1-2 години. Медово-гірчичний соус краще готувати на один раз: при зберіганні він загусне і стане незручний у використанні.

Дивіться також:  Кролик тушкований з картоплею – 7 рецептів
Прокрутка до верху