Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів

Найсмачніший маринад для шашлику з курячого філе

Для смаження шашлику з курячого філе відмінно підходить кефірний маринад. Такий склад розм’якшує волокна, робить курку соковитою і м’якою. Маринад для шашлику з курячої грудки краще робити з жирного кефіру, для шашлику з стегон і гомілки рекомендується використовувати маложирний продукт.

Склад:

  • 500 мл кефіру;
  • 3 головки цибулі;
  • 1 лимон;
  • 10 г часнику;
  • сушений кріп;
  • спеції хмелі-сунелі.

Порядок дій:

  • Цибулю порізати кільцями або півкільцями.
  • Часник розділити на шматочки.
  • Лимон вимити і вичавити з нього сік.
  • У кефір додати спеції, цибуля, часник, зелень, а також лимонний сік. Ретельно перемішати складу.

Найкращий результат можна отримати, якщо маринувати в отриманому соусі близько 10-12 годин.

Дивіться також:  Котлети з індички в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху