Найсмачніший маринад для шашлику з курячого філе
Для смаження шашлику з курячого філе відмінно підходить кефірний маринад. Такий склад розм’якшує волокна, робить курку соковитою і м’якою. Маринад для шашлику з курячої грудки краще робити з жирного кефіру, для шашлику з стегон і гомілки рекомендується використовувати маложирний продукт.
Склад:
- 500 мл кефіру;
- 3 головки цибулі;
- 1 лимон;
- 10 г часнику;
- сушений кріп;
- спеції хмелі-сунелі.
Порядок дій:
- Цибулю порізати кільцями або півкільцями.
- Часник розділити на шматочки.
- Лимон вимити і вичавити з нього сік.
- У кефір додати спеції, цибуля, часник, зелень, а також лимонний сік. Ретельно перемішати складу.
Найкращий результат можна отримати, якщо маринувати в отриманому соусі близько 10-12 годин.