Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів

Рецепт маринаду-глазурі

Незвичайним варіантом маринаду-глазурі є рецепт з темним пивом. З курячої грудки можна не знімати шкіру: завдяки маринаду вона вийде хрусткою і дуже красивою.

Інгредієнти:

  • 1 склянку темного пива;
  • 50 мл соєвого соусу;
  • 1 ст. л. меду;
  • 1 зубець часнику;
  • спеції за смаком.

Готуємо:

  • У маленькій каструлі закип’ятити пиво і випарувати приблизно до половини рідкого складу.
  • Додати соєвий соус і мед, перемішати суміш. Рідкий мед краще підходить для соусу. Якщо ви використовуєте густий мед, його слід розтопити на водяній бані і додати ложку рослинної олії.
  • Часник подрібнити і приєднати до маринаду.
  • Всипати спеції, перемішати складу до однорідності.

З пивним маринадом добре поєднуються такі спеції, як паприка і чорний перець. Залишати м’ясо в маринаді-глазурі слід на 4-12 годин.

Дивіться також:  Паста з креветками – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху