Маринад для курячої грудки – 8 найсмачніших рецептів

Апельсиновий маринад для курячої грудки

Використовуючи апельсиновий сік і цедру для маринування курки, можна домогтися дуже вишуканого смаку отриманого страви. Така страва буде відмінною прикрасою святкового столу. Щоб уникнути негативних хімічних реакцій не використовуйте для маринаду алюмінієвий посуд.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг апельсинів;
  • 2 зубки часнику;
  • 20 г імбиру або імбирною приправи;
  • спеції за смаком.

Приготування:

  • Для виготовлення маринаду потрібно ретельно промити апельсини. Цедру подрібнити на тертці або в млині, з м’якоті вичавити сік.
  • Часник потерти на тертці.
  • Імбир дрібно нарізати.
  • Змішати сік і цедру, часник, спеції і імбир. Дати настоятися 20 хвилин.

В апельсиновому маринаді можна витримувати м’ясо від півгодини, щоб воно набуло яскравий та оригінальний смак.

Дивіться також:  Соус для шаурми -13 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху